Read And Discover Yourself (Türkiye-Polonya Ortaklı Uluslararası  E-Twinning Projesi)

Read And Discover Yourself (Türkiye-Polonya Ortaklı Uluslararası E-Twinning Projesi)

Okulumuzun kurucu ortaklarından olduğu "Read and Discover Projesi" ULUSAL KALİTE etiketi almıştır. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

09.05.2023 181

Okumak, insanoğlunun en ilkel ve temel ihtiyaçlarından biridir. Keşfetme aşamasındaki birey etrafındaki simge ve işaretleri takip ederek kendini ve ne istediğini bulma yolunda bir adım atar. Bu adımlar sıklaştıkça meraklı bir birey olma aşamasında gelişmeler gösterir ve artık keşfetmeye karşı yoğun bir heves içindedir.

Biz de bu yolda kendini keşfetmeye gönüllü, algısı açık ve kitap okuyup yorumlayabilen bireyler yetiştirme amacıyla bu projeyi başlattık. Projenin her aşamasında hayal güçlerini derinleştirmelerini sağlamayı hedeflediğimiz öğrencilerle, proje sonunda kararlaştırdığımız bir kitabı sesli kitap haline getirip dezavantajlı bireylerimizin de bu projede bizlerle birlikte yol almalarını sağlayacağız.

09-05-2023