Türkiye-Romanya-Yunanistan-Portekiz-Letonya Ortaklı Uluslararası E-Twinning Projesi (National  Folktales  Impressed  The  World)

Türkiye-Romanya-Yunanistan-Portekiz-Letonya Ortaklı Uluslararası E-Twinning Projesi (National Folktales Impressed The World)

E-Twinning Proje

09.05.2023 216

Masal, belki de doğduğumuz ilk andan itibaren duyduğumuz nereden geldiğimizi ve ne olacağımızı bize fısıldayan erdemli değerlerimizden biridir.  Her masal kendi milletini anlatırken aynı zamanda hangi milletten, dilden olursa olsun tüm dünya masalları birbirine benzer.

Bu bakış açısıyla biz de ulusal masallarımızı birbirimize aktaracağımız bu uluslararası projemizi başlattık. Projemiz süresince tüm öğretmen ve öğrencilerimizle dilleri, ırkları ne olursa olsun ulusal masallarımızı birbirimize anlatacağız. Proje sonunda ise bir e-book ve sesli kitap yayınlayarak okulumuzdaki ve diğer okullardaki dezavantajlı bireylerimizle de projemizi paylaşacağız.

09-05-2023